Avaliações de Tito Alkmaar

Avaliações recentes

5.0
Jeroen
30 maio 2024

Was weer ouderwets lekker....knapperige patat onder de lekker gekruide kip..ga zo door

carlos
29 maio 2024

geen opmerkingen

B
3 março 2024

Snel bezorgd maar was echt niet lekker in vergelijking als normaal. Spicy chicken was totaal niet spicy. Jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Abdelrahman Ali
2 fevereiro 2024
J.
27 janeiro 2024
Amy
19 janeiro 2024

Lang moeten wachten op de bestelling en dan zien dat de hoeveelheden zijn verminderd voor dezelfde dure prijs. We komen niet meer!

Lo
19 janeiro 2024

Snelle bezorging en zoals gewoonlijk weer heerlijk

Esther
17 janeiro 2024

Smaakt goed, kwam goed warm aan. Een kleine loaded fries is voor ons ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Marjolaine
12 janeiro 2024

Super lekker! Genieten iedere week weer van deze wraps.

Eray
3 janeiro 2024

Ik kreeg 90% patat en 10% kip, en daar betaal je dan €17 voor. Daarnaast is alles in de doos heen en weer gegaan door de bezorging waardoor het over het hele doos zat. Het was wel precies optijd zoals aangegeven en de kip smaakte wel goed, maar wel absurt weinig voor dat bedrag.

Inge Koster
2 janeiro 2024

Het eten was lauw toen we het ontvingen. Het was wel goed gekruid en lekker alleen jammer dat het lauw was.

Amber
7 dezembro 2023

Spicy jackfruit loaded fries was heerlijk en precies spicy genoeg!

Mark Vroone
5 dezembro 2023

Eten was zaliggg

Khadija Benayed
10 novembro 2023

Totaal niet net als de foto..

Marije
15 setembro 2023
Nikki
1 setembro 2023
Eline
18 agosto 2023

Goed en smaakvol eten ! Erg verrassend. Ze waren 1 wrap vergeten en kwamen ze snel weer na brengen met een blikje cola en een excuses. Kleine tip: we hadden truffel mayonaise bij de Parmezaanse patat en daar zat geen deksel Op dus alles zat er naast. Ook is het niet heel goedkoop. Al vind ik het vanwege smaak en hoeveel je krijgt het wel weer redelijk waard !

Jeroen
6 agosto 2023
Yasmijn
14 julho 2023
Eudia Pereira
22 junho 2023

Mijn eten was heerlijkkk!

Malika
20 junho 2023

Was weer heerlijk en weer super snelle bezorging terwijl wij ver buiten het centrum wonen.

Saal
15 junho 2023

Snel geleverd, Heerlijk, goed gekruid, top eten en goede service. Ga zo door.

Amber
15 junho 2023

Altijd lekker, goede grote porties en snel bezorgd!

johannes
3 junho 2023
David
15 maio 2023

Het eten was zeer lekker. De bestelling kwam wel later dan aangegeven tijd maar er was netjes ruim van te voren gebeld om te vertellen dat de bestelling later kwam.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bob
28 abril 2023

Heerlijk eten en een hele aardige en vriendelijke eigenaar!

Lisa
24 abril 2023
Rr
10 abril 2023
Amber
10 março 2023

Grote porties loaded fries, de wrap spicy chicken was erg smaakvol en de bezorging was super vlot. (wel 2 kleine stukjes bot in aan het vlees van de kip. Maar dat kan gebeuren)

Kloos occasions
5 março 2023

Top broodjes en de kip Bbq met patat was weer top en er word zeker niet zuinig gedaan met de kip goeie gevulde doosjes

Sharissa
3 março 2023

Echt te lekker, gewoon zelfde als queen D in Adam maar dan met bezorgdienst, en ook super lieve en behulpzame eigenaren!

Lois
26 fevereiro 2023

Heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jus
24 fevereiro 2023

Eten erg lekker, maar wel aan de dure kant voor het geen wat je krijgt! Maar nogmaals de smaak en kwaliteit van het eten is erg goed!

Lisa
22 fevereiro 2023

Super lekker! Echt een aanrader! 👍👍

Junior
18 fevereiro 2023

Het was weer carnaval op mijn bord echt geweldigggg 😍

Tamara Roep
11 fevereiro 2023

Doe jezelf een plezier, bestel gewoon hier!

Gino
7 fevereiro 2023

Alles goed. Alleen meer blauwe broodjes kopen volgende keer :)

Reacção a Tito

De leverancier heeft zwarte broodjes geleverd i.p.v. blauwe :-)

Mickaéla
27 janeiro 2023
Tamara
19 janeiro 2023

Was weer heerlijk! Dit keer gezellig op de plek zelf gegeten. Vorige keer met een groepje besteld, eten was toen op tijd en de liever bezorger wilde mijn tikkie fooi niet eens aannemen (had geen contant op zak). Zeer vriendelijk personeel en het belangrijkste, het eten is gewoon altijd lekker!

Wiljes
30 dezembro 2022

Lekker hoor smaaksensaties elke keer als we bestellen

Youssef Lasry
23 dezembro 2022

Ik ben hier voor de 2/3 keer geweest ik kom er ook speciaal helemaal van Amsterdam ! Er voor !! De personeel is heel lief en het eten is vers dan vers !! Top plek

Jesse
22 dezembro 2022

Super lekker gegeten! En top service

Tolga
17 dezembro 2022

Top Service !! Heerlijk gegeten en keurig bezorgd

Amber
10 dezembro 2022
Ayaan
3 dezembro 2022
A
26 novembro 2022
Hanna
25 novembro 2022
-
14 novembro 2022
H
9 novembro 2022
Tim
5 novembro 2022

Heerlijk gegeten. Perfecte hoeveelheid en goed op smaak. Zeker niet de laatste keer!

Reacção a Tito

Beste Tim, Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Team Tito

Loïs
1 novembro 2022

Super lekker elke keer weer!

Reacção a Tito

Beste Loïs, Bedankt voor het compliment. Tot gauw! Met vriendelijke groet, Team Tito

Moysha
30 outubro 2022

Lekker eten en zelf met afhalen ziet het er mooi gepresenteerd uit.

Reacção a Tito

Beste Moysa, We proberen altijd ons best te doen! Met vriendelijke groet, Team Tito

Migs
30 outubro 2022

Contact, Klantvriendelijkheid en vooral niet te vergeten het eten is echt van hele hoge kwaliteit! Bezorging werd door het restaurant zelf gedaan en ook super vriendelijk. Een echte aanwinst en aanrader voor Alkmaar :-)

Reacção a Tito

Beste Migs, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team Tito

Noor
27 outubro 2022

Mijn complimenten aan 't geboden service via de telefoon en aan de koerier die op tijd kwam. Verbeterpunten: bij het bestellen van maïs, gelieve dit niet in een beker plaatsen.. verstuur een hele maïskolf wat goed ingepakt moet zijn met boter en zout. Compliment: overloaded cheese Fries met lemon shrimps waren heerlijk gekruid.

Reacção a Tito

Beste Noor, Bedankt voor de review. Echter verkopen wij geen maiskolven, maar maiskorrels. Met vriendelijke groet, Team Tito

Lon
22 setembro 2022

Perfectie op een broodje👌🏻 Keurig verpakt en vriendelijk geholpen

Reacção a Tito

Beste Lon, Bedankt voor het compliment. Met vriendelijke groet, Team Tito

JD
2 setembro 2022

Eten was heerlijk

Reacção a Tito

Beste JD, Goed om te horen dat het gesmaakt heeft! Met vriendelijke groet, Team Tito

Henkie
28 agosto 2022
Reacção a Tito

Beste Henkie, Bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Tito

Iwan
27 agosto 2022

Eten en service was top niks op aan te merken, alle loaded fries zijn echt een aanrader!

Reacção a Tito

Beste Iwan, Bedankt voor het compliment. Met vriendelijke groet, Team Tito

Wesley
7 agosto 2022
Reacção a Tito

Beste Wesley, Bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Tito

Eline
3 agosto 2022

Aardige mensen, mooie zaak, echt heerlijk eten (extra pluspuntje dat het halal is), ga hier zeker vaker bestellen!

Reacção a Tito

Beste Eline, Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Team Tito

Smith
28 julho 2022

Het was heerlijk .. portie precies goed voor 1 persoon. Smaak is goed ! Hoeveelheid vlees wat er in zit goed. Enige wat ik dacht dat er kaas op de patat zou zijn , maar het was saus. Dan zou het 5 sterren zijn. Maar ik kom zeker terug!!

Reacção a Tito

Beste Smit, Bedankt voor uw review. Jammer dat u kaas had verwacht. In onze omschrijving staat ook kaassaus. Wij streven natuurlijk naar 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Tito