Beoordelingen van Tito Alkmaar

Recente recensies

5.0
Jeroen
30 mei 2024

Was weer ouderwets lekker....knapperige patat onder de lekker gekruide kip..ga zo door

carlos
29 mei 2024

geen opmerkingen

B
3 maart 2024

Snel bezorgd maar was echt niet lekker in vergelijking als normaal. Spicy chicken was totaal niet spicy. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abdelrahman Ali
2 februari 2024
J.
27 januari 2024
Amy
19 januari 2024

Lang moeten wachten op de bestelling en dan zien dat de hoeveelheden zijn verminderd voor dezelfde dure prijs. We komen niet meer!

Lo
19 januari 2024

Snelle bezorging en zoals gewoonlijk weer heerlijk

Esther
17 januari 2024

Smaakt goed, kwam goed warm aan. Een kleine loaded fries is voor ons ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Marjolaine
12 januari 2024

Super lekker! Genieten iedere week weer van deze wraps.

Eray
3 januari 2024

Ik kreeg 90% patat en 10% kip, en daar betaal je dan €17 voor. Daarnaast is alles in de doos heen en weer gegaan door de bezorging waardoor het over het hele doos zat. Het was wel precies optijd zoals aangegeven en de kip smaakte wel goed, maar wel absurt weinig voor dat bedrag.

Inge Koster
2 januari 2024

Het eten was lauw toen we het ontvingen. Het was wel goed gekruid en lekker alleen jammer dat het lauw was.

Amber
7 december 2023

Spicy jackfruit loaded fries was heerlijk en precies spicy genoeg!

Mark Vroone
5 december 2023

Eten was zaliggg

Khadija Benayed
10 november 2023

Totaal niet net als de foto..

Marije
15 september 2023
Nikki
1 september 2023
Eline
18 augustus 2023

Goed en smaakvol eten ! Erg verrassend. Ze waren 1 wrap vergeten en kwamen ze snel weer na brengen met een blikje cola en een excuses. Kleine tip: we hadden truffel mayonaise bij de Parmezaanse patat en daar zat geen deksel Op dus alles zat er naast. Ook is het niet heel goedkoop. Al vind ik het vanwege smaak en hoeveel je krijgt het wel weer redelijk waard !

Jeroen
6 augustus 2023
Yasmijn
14 juli 2023
Eudia Pereira
22 juni 2023

Mijn eten was heerlijkkk!

Malika
20 juni 2023

Was weer heerlijk en weer super snelle bezorging terwijl wij ver buiten het centrum wonen.

Saal
15 juni 2023

Snel geleverd, Heerlijk, goed gekruid, top eten en goede service. Ga zo door.

Amber
15 juni 2023

Altijd lekker, goede grote porties en snel bezorgd!

johannes
3 juni 2023
David
15 mei 2023

Het eten was zeer lekker. De bestelling kwam wel later dan aangegeven tijd maar er was netjes ruim van te voren gebeld om te vertellen dat de bestelling later kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob
28 april 2023

Heerlijk eten en een hele aardige en vriendelijke eigenaar!

Lisa
24 april 2023
Rr
10 april 2023
Amber
10 maart 2023

Grote porties loaded fries, de wrap spicy chicken was erg smaakvol en de bezorging was super vlot. (wel 2 kleine stukjes bot in aan het vlees van de kip. Maar dat kan gebeuren)

Kloos occasions
5 maart 2023

Top broodjes en de kip Bbq met patat was weer top en er word zeker niet zuinig gedaan met de kip goeie gevulde doosjes

Sharissa
3 maart 2023

Echt te lekker, gewoon zelfde als queen D in Adam maar dan met bezorgdienst, en ook super lieve en behulpzame eigenaren!

Lois
26 februari 2023

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jus
24 februari 2023

Eten erg lekker, maar wel aan de dure kant voor het geen wat je krijgt! Maar nogmaals de smaak en kwaliteit van het eten is erg goed!

Lisa
22 februari 2023

Super lekker! Echt een aanrader! 👍👍

Junior
18 februari 2023

Het was weer carnaval op mijn bord echt geweldigggg 😍

Tamara Roep
11 februari 2023

Doe jezelf een plezier, bestel gewoon hier!

Gino
7 februari 2023

Alles goed. Alleen meer blauwe broodjes kopen volgende keer :)

Reactie van Tito

De leverancier heeft zwarte broodjes geleverd i.p.v. blauwe :-)

Mickaéla
27 januari 2023
Tamara
19 januari 2023

Was weer heerlijk! Dit keer gezellig op de plek zelf gegeten. Vorige keer met een groepje besteld, eten was toen op tijd en de liever bezorger wilde mijn tikkie fooi niet eens aannemen (had geen contant op zak). Zeer vriendelijk personeel en het belangrijkste, het eten is gewoon altijd lekker!

Wiljes
30 december 2022

Lekker hoor smaaksensaties elke keer als we bestellen

Youssef Lasry
23 december 2022

Ik ben hier voor de 2/3 keer geweest ik kom er ook speciaal helemaal van Amsterdam ! Er voor !! De personeel is heel lief en het eten is vers dan vers !! Top plek

Jesse
22 december 2022

Super lekker gegeten! En top service

Tolga
17 december 2022

Top Service !! Heerlijk gegeten en keurig bezorgd

Amber
10 december 2022
Ayaan
3 december 2022
A
26 november 2022
Hanna
25 november 2022
-
14 november 2022
H
9 november 2022
Tim
5 november 2022

Heerlijk gegeten. Perfecte hoeveelheid en goed op smaak. Zeker niet de laatste keer!

Reactie van Tito

Beste Tim, Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Team Tito

Loïs
1 november 2022

Super lekker elke keer weer!

Reactie van Tito

Beste Loïs, Bedankt voor het compliment. Tot gauw! Met vriendelijke groet, Team Tito

Moysha
30 oktober 2022

Lekker eten en zelf met afhalen ziet het er mooi gepresenteerd uit.

Reactie van Tito

Beste Moysa, We proberen altijd ons best te doen! Met vriendelijke groet, Team Tito

Migs
30 oktober 2022

Contact, Klantvriendelijkheid en vooral niet te vergeten het eten is echt van hele hoge kwaliteit! Bezorging werd door het restaurant zelf gedaan en ook super vriendelijk. Een echte aanwinst en aanrader voor Alkmaar :-)

Reactie van Tito

Beste Migs, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team Tito

Noor
27 oktober 2022

Mijn complimenten aan 't geboden service via de telefoon en aan de koerier die op tijd kwam. Verbeterpunten: bij het bestellen van maïs, gelieve dit niet in een beker plaatsen.. verstuur een hele maïskolf wat goed ingepakt moet zijn met boter en zout. Compliment: overloaded cheese Fries met lemon shrimps waren heerlijk gekruid.

Reactie van Tito

Beste Noor, Bedankt voor de review. Echter verkopen wij geen maiskolven, maar maiskorrels. Met vriendelijke groet, Team Tito

Lon
22 september 2022

Perfectie op een broodje👌🏻 Keurig verpakt en vriendelijk geholpen

Reactie van Tito

Beste Lon, Bedankt voor het compliment. Met vriendelijke groet, Team Tito

JD
2 september 2022

Eten was heerlijk

Reactie van Tito

Beste JD, Goed om te horen dat het gesmaakt heeft! Met vriendelijke groet, Team Tito

Henkie
28 augustus 2022
Reactie van Tito

Beste Henkie, Bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Tito

Iwan
27 augustus 2022

Eten en service was top niks op aan te merken, alle loaded fries zijn echt een aanrader!

Reactie van Tito

Beste Iwan, Bedankt voor het compliment. Met vriendelijke groet, Team Tito

Wesley
7 augustus 2022
Reactie van Tito

Beste Wesley, Bedankt voor de beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Tito

Eline
3 augustus 2022

Aardige mensen, mooie zaak, echt heerlijk eten (extra pluspuntje dat het halal is), ga hier zeker vaker bestellen!

Reactie van Tito

Beste Eline, Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Team Tito

Smith
28 juli 2022

Het was heerlijk .. portie precies goed voor 1 persoon. Smaak is goed ! Hoeveelheid vlees wat er in zit goed. Enige wat ik dacht dat er kaas op de patat zou zijn , maar het was saus. Dan zou het 5 sterren zijn. Maar ik kom zeker terug!!

Reactie van Tito

Beste Smit, Bedankt voor uw review. Jammer dat u kaas had verwacht. In onze omschrijving staat ook kaassaus. Wij streven natuurlijk naar 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Tito